10 razloga zašto isprobati novi Karcher SC5 parni čistač

Ovih blagdana odlučili smo ti pomoći i ostaviti više vremena za uživanje s najdražima! Pronašli smo najlakši način za očistiti cijeli stan ili kuću bez da porošiš hrpu novca. najmom Karcher SC 5 parnog čistača štediš i vrijeme i novac - sve što ti je potrebno za ove blagdane! 
Najam karcher sc 5
  1. Ubija 99% bakterija i virusa - Testovi na parom očišćenim područjima pokazali su da učinak pare nakon 1 minute ubija 99% bakterija na tvrdim površinama. 
  2. Uništava korona virus - Testovi su pokazali da učinak pare od 30 sekundi na jednom mjestu na glatkoj i tvrdoj površini uklanja viruse s ovojnicom u koje spada i korona virus. Za razliku od dezinficijensa koji ima neugodan miris, para ne ostavlja miris. 
  3. Idealan za blagdansko čišćenje - Blagdanska ludnica se iz dućana seli u domove kada je u pitanju čišćenje. Ako želiš očistiti cijeli stan ili kuću na najlakši način ne mijenjajući sredstva, parni čistač je idealan za to. 
  4. Osigurava površine za djecu - Najlakši način za očistiti površine ili igračke kojima se služe djeca ili pripremiti dom za dolazak novorođenčeta je dezinfekcija parnim čistačem. 
  5. Kombinira učinak čišćenja - Iako je moguće čistiti koristeći samo paru, dodavanjem sredstva za otapanjem kamenca ili masnoće na zagorjelim mjestima olakšava se čišćenje. Parni čistač nije čudotvoran, ali uz pomoć malo snage i sredstava ima mogućnost očistiti i najtvrdokornije mrlje. 
  6. Ulazi u skrivena mjesta - Zahvaljujući uskom nastavku za paru, lako dolaziš i do najskrivenijih mjesta. To znači da možeš oprati iza radijatora ili ispuhati prašinu koja se gomila ili ući iza ormara bez da ga moraš pomicati. 
  7. Otapa dugotrajne naslage  - Para ima moć prodiranja u nekoliko slojeva prljavštine bez da moraš koristiti fizičku snagu za čišćenje. To znači da možeš nekoliko puta otopiti mrlju te jednostavno prebrisati.
  8. Čisti sve površine - Parni čistač može očistiti sve površine u stanu ili kući zahvaljujući regulaciji pare. Možeš očistiti keramiku i sanitarije, betonske podove, laminat, metalne konstrukcije, napu, kuhinjske površine. Slabiji pritisak pare pomaže u prozračivanju zastora i tekstila od prašine. 
  9. Dopire do najdaljih mjesta - Zahvaljujući fleksibilnoj i okretnoj glavi nastavka moguće je doći do najudaljenijih mjesta ispod kreveta i ukloniti pranu i grinje koje se dugo gomilaju. Odličan je za skidanje gljivica iz svih uskih površina u kupaoni. 
  10. Koristi VapoHydro funkciju - VapoHydro funkcija omogućava da se uz paru štrca i vruća voda te se na taj način omogućava brže čišćenje, pogotovo tvrdokornih mrlja na glatkim i tvrdim površinama.