BAUHAUS NEMA VIŠE NAJAM ALATA - Što sad?

Bauhaus ne drži više najam alata

Vjerojatno ste već primjetili da Bauhaus više ne drži najam alata i strojeva na području Hrvatske. Od 01.01.2023 ukinuli su uslugu unatoč tome što su dugo godina bili pojam i sinonim za najam alata koji je uveden po uzoru na Njemačke poslovnice. Najam alata i strojeva je usluga koja uz materijalne nosi i velike operativne troškove uz mali i relativno spor povrat investicije. Orijentacijom Bauhausa sve više prema online trgovinama i odlučitli su fokusirati radno vrijeme u stvaranje što bolje virtualne poslovnice i iz Bauhausove perspektive su sigurno povukli dobar potez. 

Gdje sada iznajmljivati alate?  

Naša poslovnica SKATT na Žitnjaku se nalazi svega 3 minute vožnje od Bauhaus poslovnice Žitnjak i svega 1 minutu vožnje od Pevex poslovnice Žitnjak. Nudimo veliki asortiman alata velikim dijelom upravo iz Bauhausa koji su novi i pod Bauhaus jamstvom što Vam omogućuje neometan rad. 

Mi nudimo veći asortiman alata od Bauhasa sa novijim alatima koje redovno servisiramo i čistimo što im omogućuje da su u top stanju. Uz same alate tu je i podrška osoblja u samom procesu najma što nas je dovelo da postanemo usluga sa najboljim prosjekom Google recenzija, ne samo u najmu alata i strojeva već i šite. 

 

Kod nas možete pronaći sve alate i strojeve koji su i korisnici i u Bauhuasu pronalazili: vibro ploče, ljestve, brusilice za beton, žirafe, štemalice, udarne čekiće...

Uz to trudimo se držati iznimno niske pologe kao i povoljne cjelokupne uvjete najma. Zato ne brinite se jer većinu alata možete pokupiti već danas uz prethodnu rezervaciju. Provjerite što sve nudimo: