BAUHAUS NEMA VIŠE NAJAM ALATA - Što sad?

Bauhaus ne drži više najam alata

Vjerojatno ste već primjetili da Bauhaus više ne drži najam alata na području Hrvatske. Od 01.01.2023 ukinuli su uslugu unatoč tome što su dugo godina bili pojam i sinonim za najam alata koji je uveden po uzoru na Njemačke poslovnice. Najam alata je usluga koja uz materijalne nosi i velike operativne troškove uz mali i relativno spor povrat investicije. Orijentacijom Bauhausa sve više prema online trgovinama i odlučitli su fokusirati radno vrijeme u stvaranje što bolje virtualne poslovnice i iz Bauhausove perspektive su sigurno povukli dobar potez. 

Gdje sada iznajmljivati alate?  

Naša poslovnica SKATT na Žitnjaku se nalazi svega 3 minute vožnje od Bauhaus poslovnice Žitnjak i svega 1 minutu vožnje od Pevex poslovnice Žitnjak. 

Kod nas možete pronaći sve alate i strojeve koji su i korisnici i u Bauhuasu pronalazili: vibro ploče, ljestve, brusilice za beton, žirafe, štemalice, udarne čekiće...

Uz to trudimo se držati iznimno niske pologe kao i povoljne cjelokupne uvjete najma. Zato ne brinite se jer većinu alata možete pokupiti već danas uz prethodnu rezervaciju. Provjerite što sve nudimo:

SVI ALATI U NAJMU