Einhell potezna preklopna pila - alat za sve situacije 

 

Za precizne rezove pod kutem ili postavljanje kosih drvenih ili plastičnih dijelova nije više potrebna olovka, kutomjer i ručna pila. Einhell preklopna potezna pila idealna je za rezanje šire i uže građe pod onim kutem koji je potreban. 

Preklopna potezna pila ima široko i stabilno postolje koje održava ravnotežu stroja. Osim toga, omogućava rezanje i većih komada zbog dodatnih nosača. Preporučamo da prije rezanja izmjerite komad te prilagodite veličinu kako bi rezultat bio zadovoljavajuć. Za šire komade, tu je potezna ručka koja omogućuje kretanje pile po širini. 

Okretni stol moguće je namještati i jednom rukom tijekom rezanja kako bi se dobio ispravan kut. Postolje sadrži mjernu skalu koja se koristi za mjerenje širine materijala. Osim toga, na duljinu reza se projicira laser koji olakšava praćenje ravnog reza. Sa svake strane stola nalaze se stege kojima je moguće učvrstiti materijal kako bi tijekom rezanja ostao na mjestu. Preporučamo njihovo korištenje jer držanje materijala rukom najčešće nije pouzdano i lako se izmakne s putanje reza. 

preklopna potezna pila

Sama pila ima maksimalnu snagu od 1800 W te omogućava rezanje drveta, stolarije i plastike. Rezni list veoma je oštar i dugo traje bez obzira na količinu rezanja. Moguće ga je nagnuti lijevo ili desno i rezati pod kutom do 45°. Zaštićena je plastikom koja smanjuje mogućnost upadanja piljevine u oči. Na ispuh je moguće staviti vrećicu ili usisavač koji smanjuju prašinu i piljevinu oko mjesta rada. 

Najam preklopne potezne pile za drvo idealaln je za sve hobiste koji alat koriste po potrebi, ali i za profesionalce koji moraju riješiti teže situacije. Preporučamo da tijekom rada koristiš zaštitne naočale, rukavice i masku. 

Najam u SKATTu najbolji je jer: 

  • Omogućavamo stručne informacije o alatu i situacijama 
  • Najmanji predujam za preuzimanje alata - samo 50 €! 
  • Jednostavno i osobno preuzimanje ili dostava

 

Pogledaj više: najam preklopne potezne pile