Kako najlakše posijati travu?

Rujan je idealan mjesec za sijanje trave i obnavljanje travnjaka ukoliko je na nekim dijelovima vidljiva zemlja. Kako bi olakšali taj posao, predstavljamo kolica za sijanje. 

Kolica za sijanje su svakako koristan alat za one koji žele postići lijep travnjak. Ali, sijanje trave ili drugog sjemena na veće površine veoma je rijedak ili u najčešćem slučaju sezonski posao. Da ne trošiš nepotrebno sredstva i prostor na skladištenje, predstavljamo ti kolica za sijanje za najam! 

Veoma su jednostavan alat - radi se o spremniku u  koji je potrebno ubaciti sjeme te sadrže polugu kojom se kontrolira veličina otvora. Veličina otvora važna je zbog zasićenja sjemenom i ovisi o brzini kretanja i količini sjemena koju želimo izbaciti. 

kolica za sijanje

Kopačica ima 12 litarski spremnik u koji se može staviti sjeme različite veličine, ali i mineralno gnojivo u granulama i sol za posipanje zimi!! Širina posipavanja je 45 cm, tako da treba proći 2 metra duljine kako bi se pokrio jedan metar kvadratni površine. Dvostruka ručka i veliki kotači omogućuju lakše kretanje. 

najam kolica za sijanje

SKATT savjet: iskombiniraj kolica za sijanje s valjkom kako bi se sjeme lakše primilo! 

Zašto unajmiti u SKATT-u? 

  • Stručni savjeti i pomoć oko korištenja alata 
  • Najmanji predujam na tržištu - 50€ ! 
  • Fleksibilno vrijeme najma i povrata 

Ponudu provjeri na : najam kolica za sijanje