Otkup Karcher otpisanih uređaja

Najam alata je djelatnost koja donosi pozitivan ekološki utjecaj potičući da ne kupujemo uređaje koje nećemo dovoljno koristiti što nam uz stvaranje većeg financijskog troška i zauzima prostor. 

Naše zalaganje za ekološku održivost ne staje na tome te osim recikliranja stakla, metala, plastike, elektronike, bio otpada i papira nekim pokvarenim alatima po principu "second life" nalazimo alternativne funkcije. Samim time dodatno pozitivno utječemo na ekologiju i smanjenje CO2. 

Kako bi program proširili izvan granica naše organizacije objavljujemo poziv svima da otkupljujemo stare Karcher uređaje. 

Karcher nam se pokazao kao kvalitetan s kojim su naši korisnici zadovoljni ali sa opetovanom uporabom ima svoj vijek trajanja kao i svaki uređaj. Kada troškovi rezervnih dijelova postanu visoki i popravak je neisplativ najčešće bacamo same uređaje. 

Kako bi građanima pružali podršku prilikom kvarova na Karcher uređajima nudimo i mogućnost otkupa za pojedine alate. Alati moraju biti sa svim originalnim dijelovima kao i pri kupovini. 

Primjeri otkupnih cijena:
PUZZI 10/1 - 50 €
PUZZI 8/1 - 40 €
Karcher K5 - 40€
Karcher SC5 - 40 €
Karcher SC4 - 30 €

Ukoliko fale djelovi od originalne kupovine otkup je i dalje moguć ali po nižoj cijeni prema dogovoru. 

Osim navedenih otkupljujemo i ostale Karcher uređaje, ponajviše visokotlačne čistače ali ako nisu navedeni cijenu dogovaramo individualno.