PEVEX USLUGA NAJMA ALATA

Najčešće poslovanje s kojim nas zamjenjuju je Pevex sa najčešćim upitom: “Jesam li dobio Pevex najam alata”. U ovom blogu “PEVEX najam alata” ćemo objasnit zašto nas zamjenjuju i zašto najčešće to i nije problem već završi sa zadovoljstvom korisnika.

PEVEX najam alata

Koliko je nama poznato PEVEX ne nudi uslugu najma alata pa nije čak ni nudio dok je prije bio Pevec. Jedino je Bauhaus imao uslugu najma alata, koji ju više ne nudi ali o tome smo već pisali u drugom blog postu. 

SKATT poslovnica za najam alata u Zagrebu se nalazi jako blizu Pevexa Žitnjak (1 minuta autom) i svega 10 minuta vožnje od Pevexa Sesvete i Pevexa Novi Zagreb pa i sama zabuna nije problematična, korisnike uputimo da naprave rezervaciju za željeni alat putem WhatsAppa gdje dobe upute kako najbrže doći do naše poslovnice. 

Samo dvije minute hoda od PEVEX-a Žitnjak, SKATT najam alata stoji kao Vaš pouzdani partner za najam alata svih vrsta. Bez obzira na to trebate li odraditi veće pothvate za velike građevinske projekte ili manje kućne radove, SKATT najam alata nudi širok spektar alata spremnih za najam.

Najam alata nabliži Pevexu

Kako unajmiti alat?

Jednostavno nas kontaktirajte ili napravite rezervaciju putem WhatsApp-a.
Bez obzira na vrijeme dana ili noći, mi smo tu da odgovorimo na Vaš poziv i osiguramo da dobijete alat koji je potreban za Vaš projekt.

Dostupnost 24/7

Naš SKATT-omat, pametni ormari za najam alata, dostupni su 24/7! Ova inovativna usluga omogućuje da unajmite alat u bilo koje doba, bez ikakvih ograničenja. Zaboravite na radno vrijeme i nedostupnost. SKATT-omat je usitinu karta za slobodu u svijetu alata.

SKATT-omat Zagreb: lokacija
SKATT-omat Rijeka: lokacija
Samoposlužna poslovnica za najam alata Opatija: lokacija

Zašto najam, a ne kupovina?

Najam alata omogućava pristup širokoj paleti profesionalnih alata bez potrebe za velikim investicijama. Idealno za one jednokratne projekte ili kada jednostavno želite isprobati alat prije kupovine. Plus, smanjujete gomilanje alata koji Vam možda neće trebati u budućnosti.

Blizina i dostupnost

Od Slavonske avenije naša poslovnica se nalazi tek na dvije minute udaljenosti autom bez vrludanja po kvartu i od Pevexa Žitnjak svega jednu minutu.