SKATT ti otkriva - električna ručna mješalica!

Kako ti u SKATT-u uvijek pomažemo pronaći najbolji asortiman za tvoje potrebe, tako ti predstavljamo i ručnu električnu mješalicu! 

Najam ručne mješalice idealan je za sve one koji nemaju prostora držati višak alata koji im je potreban samo za manje poslove ili projekte. Ova je električna mješalica namijenjena hobistima i profesionalcima, a olakšava miješanje gipsa, cementa ili ljepila. 

Ima dvije brzine koje omogućavaju lakše miješanje i gušćih smjesa, a idealna je i za rjeđe mješavine kod kojih je važno da se prilikom miješanja ne pokapa cijeli prostor uokolo. Osim što ima dvije brzine koje se mogu prilagoditi načinu miješanja, ima i ergonomsku ručku koja olakšava držanje prilikom miješanja. Ipak, iako zvuči jednostavno, donosimo nekoliko trikova koji ti mogu pomoći u radu! 

  1. Uvijek probaj s nižom brzinom 

Iako si sto posto uvjeren ili uvjerena da je druga brzina idealna za dobiti glatku smjesu, nekada te količina vode može prevariti. Vodi i suhoj masi je potrebno vremena da se sjedine, pa ako ne želiš završiti sav ili sva u prašini, polako kreni sjedinjavati. 

      2. Metlice drži okomito na donju površinu 

Metlice kojima miješaš smjesu poželjno je držati okomito na površinu u kojoj se smjesa nalazi, npr. kanta ili korito. Time se smanjuje količina nepotrebnog špricanja uokolo i ručna mješalica svu svoju energiju prenosi na smjesu.

      3. Metlice očisti dok je smjesa još mokra 

Bilo što da miješaš, metlice je potrebno odmah umočiti u kantu s vodom ili isprati ostatke smjese s njih. Uz mješavinu je potrebno imati kantu čiste vode, poželjno dublju od mješalica, a dovoljno je uključiti mješalicu na najvećoj brzini i imat ćete čiste mješalice. Naime, ako se ta smjesa stisne, kasnije će ti biti teže skinuti ostatke.