Teleskopska lančana pila - NAJAM - zašto, kako i gdje

Teleskopska lančana pila 

Kada je potrebno urediti visoko stablo, a želiš izbjeći situaciju da piliš granu na kojoj sjediš, zašto ne unajmiš pilu koja se produžuje? 

Teleskopska lančana pila Einhell GE-HH 18/45 namijenjena je za piljenje grana do 4 metara okomite visine, što je sigurnije od korištenja ljestvi. Naime, grane su na toj visini tanje i time je penjanje riskantnije. Teleskopska fleksibilnost omogućuje ti da kontroliraš piljenje i pad grane s tla. 

Rezanje grane teleskopskom pilom

Lančana pila sa baterijama (akumulatorima) jednostavnija je za rad jer omogućuje nesmetano kretanje koje je zbog kablova može biti otežano. 

Prilikom najma, sa sobom nosiš dvije punjive baterije i punjač, tako da možeš raditi nesmetano satima. Osim toga, punjenje baterije ti dobro dođe kao izlika za pauzu! 

vizir punjač i baterije za teleskopsku pilu

Pila ima pokretnu glavu koja omogućava lakše rezanje i okretanje u uskom prostoru. Glavu pile moguće je namjestiti u sedam različitih pozicija i promijeniti kut nekoliko puta što omogućuje rješavanje skoro svih zadataka. Osim toga, ručka je napravljena od izdržljivog metala i smanjuje prijenos tijekom rada. 

Visina dohvata teleskopske pile Einhell GE-HH 18/45

Oštar OREGON lanac zaslužan je za čiste i precizne rezove. Kako se sam podmazuje, nije potrebno uprljati ruke. Kod nas možeš dobiti i ulje za lanac kako bi bili sigurni da alat maksimalno dobro radi. Osim toga, uz nju dajemo i zaštitnu opremu kako u slučaju pada grane u krivom smjeru.

 Kako i zašto unajmiti teleskopsku lančanu pilu? 

Najam akumulatorske teleskopske lančane pile najjednostavniji je u SKATT-u i to iz nekoliko razloga: 

  • Upute za korištenje 
  • Polog u iznosu od 50 €  
  • Bezgotovinsko plaćanje 
  • Najfleksibilnije vrijeme povrata 

Najam teleskopske lančane pile idealan je za:

  • Obrezivanje visokih debljih grana  
  • Skraćivanje pre visokih grmova
  • Nije potrebna kupovina alata koji će se zauzimati prostor

Za najam klikni ovdje: Najam teleskopska pila za grane