Zapošljavamo - natječaji za posao

27.07.2023. objavili smo više natječaja za posao kako bi dodatno osnažili naš tim. 

Nećemo nužno popuniti sve pozicije ali osobe za koje se opredijelimo će biti top kandidati koji svojim znanjima, vještinama, motivacijom i timskim duhom se uklapaju u tim. 

Otvorene pozicije:

ADMINISTRATOR /ICA – KNJIGOVOĐA /TKINJA 

Na poziciju se mogu prijaviti i seniori sa puno radnog iskustva koji žele bolju radnu atmosferu (ili drugi razlozi) kao i juniori koji nemaju znanja u navedenim područjima ali to nadoknađuju entuzijazmom, vještinom i spremnosti na učenje. 

Na poziciju se mogu prijaviti i umirovljenici kao i studenti na puno ili na pola radnog vremena. 

SERVISER /KA + DOSTAVLJAČ

Na poziciju se mogu prijaviti i iskusni serviseri kao i mladi koji nemaju iskustva u profesionalnom servisiranju ali imaju entuzijazam, tehničko predznanje i afinitete. Uz servisiranje alata pozicija uključuje dostave alata korisnicima.

Na poziciju se mogu prijaviti i umirovljenici kao i studenti.
Pozicija je na pola radnog vremena. Ukoliko zaposlenik pokaže kvalitetu u radi po povećanju obujma posla ili uz dobre komunikacijske vještine za rad i u poslovnici pozicija može biti i na puno radno vrijeme.

DJELATNIK /CA U KORISNIČKOJ PODRŠCI

Na poziciju se mogu prijaviti osobe sa iskustvom u korisničkoj podršci sa željom da nauče i specijaliziraju područje strojeva i alata ili komunikatvine osobe sa već postojećim znanjem u struci. 

Nastojimo maksimalno olakšati našim korisnicima našu uslugu te je korisničko putovanje digitalno orijentirano zbog čega je za poziciju potrebna dobra informatička pismenost. 

Trudimo se smanjiti broj greški kojih se nažalost u ovoj industriji uvijek nađe ali svejedno ponosni smo na najbolji Google review rating u Zagrebu. To znatno smanjuje stres na ovoj zahtjevnoj poziciji i daje do znanja kako se maksimalno trudimo izaći u susret našim korisnicima.

PRODAVAČ /ICA

Znanje o alatima nije preduvjet ako postoji volja za učenjem. Na početku našeg poslovanja smo zaposlili upravo dvije mlade osobe koje nisu imale predznanja i nismo nikad požalili za odlukom. Ipak prodavač mora imati razvijene komunikacijske vještine, prodajne vještine, organiziranost u radu i dobru informatičku pismenost. 

VODITELJ /ICA

Za ovu poziciju tražimo isključivo osobe s iskustvom u vođenju ljudi, maloprodaje, izrade kalkulacija i vođenja asortimana. Iskustvo ne mora biti nužno u segmentu alata ali je svakako plus. Bitne su razvijene interpersonalne vještine, organiziranost u radu, dobra informatička pismenost i vještina brzog riješavanja problema.