Zašto nudimo najam oksimetra?

Troškovi na zaštitni materijal, kao što su rukavice, maske i dezinficijska sredstva, dodatno su opteretili džepove svakog od nas. Međutim, u borbi s korona virusom potrebno je biti spreman i na dodatne troškove kako bi sačuvali ono najvažnije, a to je naše zdravlje. 

Oksimetar je medicinsko pomagalo koje mjeri zasićenost kisikom u krvi te otkucaje srca. Tijekom zaraze korona virusom važno je pratiti razinu kisika u krvi koja, ako padne ispod razine od 90% te tijelo pada u stanje hipoksemije. 

Iako postoje simptomi koji mogu alarmirati na smanjenost razine kisika u krvi, mjerenje pouzdanim oksimetrom na vrijeme alarmira stanje i omogućuje brzu reakciju i pomoć. 

Kako bi smanjili troškove koji mogu nastati nakon zaraze i oboljenja od korona virusa, odlučili smo iznajmljivati oksimetre korisnicima koji žele imati svoj primjerak, ali ne žele kupovati i plaćati visoku cijenu. Osim toga, to se medicinsko pomagalo koristi samo u specifičnim situacijama te često nema višestruke primjene u daljnjim svakodnevnim situacijama. 

Najam oksimetra moguće je naručiti kada je osoba zaražena te će isti biti dostavljen na adresu. Postoje 3 osnovna paketa najma: 5 dana, 7 dana  ili 10 dana, a po potrebi ga je moguće unajmiti i na duže vrijeme. Svi dulji periodi su kombinacija osnovnih paketa po najjeftinijoj cijeni. 

  1. Za rezervaciju je potrebno poslati mail ili se javiti na Whatsapp porukom.
  2. Prilikom narudžbe šaljemo uvjete najma, a povratnim slanjem uslikane osobne iskaznice prihvaćate uvjete najma. 
  3. Polog u iznosu od 50€ uplaćuje se transakcijski te se isti iznos vraća odmah nakon povratka oksimetra. 
  4. Oksimetar se dostavlja na adresu u higijenskoj vrećici ispred ulaznih vrata te je poželjno da zaražena osoba ne izlazi dok je dostavljač na adresi. Ako je potrebno izaći, važno je da nosi medicinske rukavice i masku. 
  5. Prije povrata oksimetar je potrebno sterilizirati dezinficijskim sredstvom noseći medicinske rukavice. 
  6. Račun za uplatu usluge šalje se nakon povrata oksimetra i plaća transakcijski. 

Javi nam se na linku: Najam oksimetra

Važno je naglasiti kako su svi koraci u najmu beskontaktni i ne predstavljaju opasnost ni za korisnike niti druge osobe koje sudjeluju u najmu. 

Zašto unajmiti oksimetar? 

  • Najčešće je potreban samo za vrijeme zaraze korona virusom i ne koristi se u svakodnevno životu 
  • Puno niži trošak nego kupnja 
  • Dobiva se odmah, unutar 24 sata ili manje od dojave za potrebom 

Kako se koristi oksimetar? 

Oksimetar se koristi veoma jednostavno i mogu ga koristiti sve dobne skupine, od djece do starijih. Priključi se na prst ruke ili noge te se očitaju dobiveni podaci. U potpunosti je bezbolan i siguran za korištenje. 

Ne preuzimamo dogovornost za medicinsku ispravnost dobivenih podataka kao ni za ispravno tumačenje istih. Za sve dodatne savjete kod očitavanja podataka potrebno je kontaktirati stručnu osobu ili svog liječnika.