Zašto unajmiti alat? Pročitaj 10 dobrih razloga

 • Zašto unajmiti alat u SKATT-u? 

 • Skatt.hr najmoderniji je webshop za najam, ali i prodaju alata. Ipak, uslugom najma alata posebno se ponosimo, a donosimo 10 razloga zašto je to optimalan izbor za svakoga kome je alat potreban profesionalno ili za kreativne projekte! 

  1. Uštedi novac

  Neki alati potrebni su nam za veće ili sezonske poslove i ulaganje u njihovu kupnju veći je izdatak koji se neće vratiti. Najam alata fizičkim osobama omogućuje lakše izvršenje ideja uz veoma nizak ulog, a tvrtkama bolju kontrolu troškova i ulaganje novca u daljnji razvoj poslovanja. 

  Kod nas možeš unajmiti alate za sve uradi sam projekte, ali i za profesionalne izvedbe. 

  2. Kvalitetna izvedba 

  U pomanjkanju sredstava za alate tijekom projekta, okrećemo se jeftinijim rješenjima. Jeftin i nekvalitetan alat često ima nezadovoljavajuće rezultate, što dovodi do frustracije. Najam alata omogućuje korištenje kvalitetnijih alata za veoma prihvatljivu cijenu! 

  Naši se alati redovito testiraju i servisiraju kako bi u svakom poslu imali najbolju izvedbu. 

  3. Testiraj i kupi

  Ispostavi li se da ti alat treba za redovitu upotrebu, moguće ga je odmah i kupiti. Najmom točnog modela ili vrste alata kojeg želimo kupiti dobit ćemo bolji uvid u ono što nam je bitno kod takvog alata za naše potrebe i ostvariti kupnju koja nas neće razočarati. 

  Iznajmi Einhell alat na jedan dan od nas i ako ti se svidi kupi novi umanjen za cijenu najma! 

   

  4. Uštedi na prostoru 

  Alat koji koristimo sezonski ili za veoma rijetke i specifične poslove može nam oduzimati puno prostora i smanjiti kvalitetu života. Često nam se dogodi da plaćamo kredite zbog gomile stvari koje nam samo zakrčuju prostor. 

  Mi u skatt.hr vjerujemo u minimalizam i otvorenost prostora za nove ideje, pa ti iznajmljujemo alat baš kada ti treba. 

  5. Nemoj brinuti 

  Koliko često ti se dogodilo da si izgubio račun kada si trebao iskoristiti garanciju za uređaj koji je prestao raditi? 

  U skatt.hr redovito servisiramo naše uređaje. Ipak, prestane li ti raditi uređaj kojeg si iznajmio, odmah dobiješ drugi u istoj cijeni! 

  6. Ne trebaš održavati 

  Vjerujemo da ti projekti oduzimaju puno snage, a koliko bi ti još oduzelo održavanje teškog alata? 

  Nama je važno da nam alat vratiš čitav i ispravan kako bi ga i drugi mogli koristiti. Ostala čišćenja i održavanje prepusti nama! 

  7. Osiguran potrošni materijal

  Najam alata smanjuje ti posao traženja savršenog alata za tvoje potrebe. 

  Kako bi ti smanjili vrijeme za kupovinu potrošnog materijala u trgovačkom centru, možeš ga kupiti kod nas! Ako ti ne treba cijeli paket, kupi količinski ili uzmi koliko misliš da ti je potrebno, pa cijenu obračunamo kasnije! 

  8. Unajmi sezonski

  Postoji mnogo alata koji se koriste za sezonske radove, ali i uređaja koji se koriste u posebnim prilikama, kao što je roštilj za veći broj ljudi. 

  Skatt.hr nudi ti velik broj sezonskih alata za poslove u vrtu, na otvorenom ili za zabavu – a za vjerne posuđivače uvijek spremamo i posebne ponude! 

  9. Čist račun, duga ljubav 

  Posudio ili posudila si alat, ali ti je nešto iskrnulo i ne možeš stići u dogovoreno vrijeme? 

  Ne brini, imamo razumijevanje za sve situacije ako nam na vrijeme javiš. Osim toga, nudimo i uslugu dostave ili otkupa alata nakon korištenja. 

  10. Razmišljaj ekološki 

  Na svakom od nas leži društvena odgovornost očuvanja okoliša. Neupitni problem zagađenja je veliki konzumerizam i gomilanje stvari. Najmom alata smanjuješ količnu stvari, što znači da kasnije smanjuješ i količinu otpada. 

  Sudjeluj s nama u očuvanju okoliša i unajmi alat!