Program vjernosti - SKATTza5

Program vjernosti SKATTza5

Nakon 5 godina traženja i isprobavanja raznih benefita radimo najnoviji i najopsežniji iskorak u stvaranju jednostavnog programa sa puno pogodnosti za naše najvjernije korisnike. U pet godina poslovanja smo vidjeli da ovo nije samo posao i naši korisnici nisu samo mušterije već je ovo zajednica ljudi koji žele nešto samostalno napraviti, grade nešto za sebe i svoju obitelj ili im je svakodnevni posao ostvarivati vizije koje samostalno ne stignemo. 

Svi učlanjeni u SKATTza5 dobivaju pristup 5 glavnih pogodnosti:

  • Na svakom 5om najmu imaš 50% popusta na jedan alat na jedan dan
  • Za preporuku novog korisnika oboje dobivate po jedan bod
  • Jednokratne kataloške rasprodaje limitirane količinom i po posebnim popustima biti će dostupne članovima programa 5 dana prije nego postanu javne
  • 5% popusta u našim online i ofline trgovinama na naših TOP 5 brandova u prodaji  (Einhell, Karcher, Nibbi, Bent, Texo)
  • Besplatni pristup na do 5 događaja godišnje koje organizira Radiona SKATT d.o.o.
kartica za bodove SKATT

 

Pristupnicu možete ispuniti u poslovnici ili u digitalnom formatu koju poašljete na:

WhatsApp: 0916326115

ili Email: info@radionaskatt.hr

PDF ikona

UVJETI PO TOČKAMA:

Točka 1 - Najmovi

Pojedinačni najam se smatra dolazak u poslovnicu i najam alata neovisno na koliko dana. Dugoročne najmove i dalje nagrađujemo našim akcijskim ponudama 2 + 1 gratis i 5 + 2 gratis. Popust od 50% se ostvaruje na samo jedan dan najma bilo kojeg uređaja i alata u ponudi neovisno o kategoriji. Asortiman velikih strojeva i građevinske mašinerije poput bagera ili traktora nisu uključeni u program i spadaju u poseban program za pravne osobe.

Akcijske ponude i program vjernosti se mogu slagati skupa ali ne i kombinirati. 

Ako se uzme u najam uređaj na 3 dana, ne može se iskoristiti akcijska cijena plaćanja samo dva dana i na jedan od ta dva dana 50%. Preporučujemo sačuvati bodove i iskoristiti za zasebni dan te uzeti dodatnu karticu vjernosti i početi sa sakupljanjem novih 5 bodova. 

Ako se uzme u najam uređaj na 4 dana, može se iskoristiti akcijska cijena plaćanja samo dva dana za tri dana i 50% popusta na četvrti dan. Na taj način za četiri dana najma se plaćaju samo dva i pol. 

Ako se skupe dvije kartice sa po pet bodova ne može se dobiti na jedan uređaj na jedan dan 100% popusta ali mogu se uzeti dva uzastopna dana najma na 50% popusta.

Točka 2. - Preporuke

Ne postoji ograničenje koliko pojedina osoba može skupiti bodova na temelju preporuka.
Novi korisnik mora prilikom svog prvog najma naglasiti tko ga je preporučio i preporučitelj mora već biti evidentiran u programu vjernosti kako bi se preporuka brojala. Naknadno povezivanje preporuka ne omogućujemo.

Točka 3. - Rasprodaje

Rasprodaje za koje imamo ograničen broj artikala gdje popusti znaju biti od 50% do 80% biti će našim čanovima “SKATTza5” dostupne kroz mail 5 dana prije no što postanu javno dostupne.  

Točka 4. - 5% popusta na TOP 5 branda

Svake godine u suradnji s našim dobavljačima SKATT bira TOP 5 brandova prema interesu korisnika, prema najboljoj cijeni koju možemo pružiti i koji se značajno ističu po kvaliteti. 

Na tih SKATT TOP 5 brandova je članovima programa vjernosti omogućen dodatnih 5% popusta na sve redovne cijene koje već nisu pokrivene nekom akcijom. Navedenih 5% popusta se ne može kombinirati sa ostalim akcijama. 

Točka 5 - besplatno do 5 događanja

Radiona SKATT d.o.o. će u budućnosti nastojati organizirati još više događanja koja će umrežavati zajednicu, raditi edukacije u obliku predavanja ili radionica i raditi demonstracije alata i strojeva. Na same događaje gdje se ulaznica plaća našim članovima vjernosti će pristup biti besplatan do 5 događaja godišnje.

Ostali uvjeti:

U program vjernosti se osoba uključuje na jednostavan način tako što popuni pristupni obrazac u kojem je je potrebno navesti: ime, prezime, puni datum rođenja, adresu, broj telefona i mail. 

U obrascu se mora ostaviti i potpisati privola za primanje promotivnih sadržaja putem emaila. 

Svaki član programa vjernosti može u svakom trenutku povući privolu za primanje promotivnih sadržaja i/ili obradu podataka. Povlaćenjem privole automatski se završava članstvo u programu vjernosti čime se gube i pogodnosti.

Učlanjenjem u program vjeronosti osoba prihvaća Opće uvjete poslovanja i Pravilnik programa vjernosti SKATTza5.

Radiona SKATT d.o.o zadržava pravo ali ne i obvezu provjere točnosti podataka ispunjenje u prijavnici za članstvo, te s time ne snosi odgovornost za netočno popunjene podatke. 

Radiona SKATT d.o.o zadržava pravo ukidanja članstva svim korisnicima naših usluga za koje se ustanovi da su dali lažne podatke u prijavnici za članstvo u programu ili kasne sa redovnim podmirenjem računa za usluge ili proizvode naručene u poslovnicama tvrtke ili webshopu. 

Radiona SKATT d.o.o. ispunjene podatke u prijavnici neće dijeliti trećim stranama i koristiti će isključivo za interne potrebe razvoja boljih usluga za članove i ostale korisnike kao i za povremene promocijske i prodajne aktivnosti. 

Nakon proteklih 4 najmova od učlanjenja popust od 50% se može iskoristi na idućem ili nekom drugom najmu. Do iskorištenja bodova za popust neće se zaračunavati novi bodovi. 

Članska kartica je također vezana za osobu i nije dozvoljeno korištenje nečije članske kartice od strane druge osobe. Bodove nije moguće prenositi na druge članove programa vjernosti. 

Svaki član može koristiti svoju fizičku ili digitalnu karticu u programu vjernosti. 

O gubitku kartice programa vjernosti član je dužan obavijestiti Radionu SKATT d.o.o. pisanim putem slanjem elektroničke pošte na adresu: info@radionaskatt.hr

Ako se gubitak pravovremeno prijavi moguće je dobiti novu člansku iskaznicu. 

Radiona SKATT d.o.o. zadržava pravo ukidanje članstva svakom pojedinom članu bez obveze za upozorenjem ili obrazloženjem ako se sumnja da je članska iskaznica korištena suprotno ovom pravilniku ili na bilo koj drugi način je postojala malverzacija.

U sklopu razvoja svojih usluga i pružanja što boljih, transparentnijih i fer uvjeta svim korisnicima Radiona SKATT d.o.o. zadržava pravo promjene pravila programa ili njegovo potpuno ukidanje u svakom trenutku.

Svaka promjena pravila programa nastupa nakon 5 radnih dana od promjene pravila programa koja će biti objavljena na stranici https://najamalata.com/program-vjernosti-skatt 

Radiona SKATT d.o.o. nije odgovorna ni za kakve zlouporabe kartice programa vjernosti SKATTza5 ili za bilo kakvu štetu nastalu uslijed gubitka, krađe, uništenja ili oštećenja kartice programa vjernosti.

Evantualno ukidanje programa vjernosti SKATTza5 Radiona SKATT d.o.o. je dužna poslati članovima na email uz prethodnu najavu od 90 dana. 

Phone
WhatsApp